Još jedna uspješna sezona je iza nas...




Nakon odličnog 3. mjesta u klupskom poretku u MTB maratonu, objavljen je i ukupni poredak klubova i vozača kupa Hrvatske u disciplini XCO (Cross - country), koji je završen prošlog vikenda utrkama u Grožnjanu.

Biciklistički klub Crikvenica zauzeo je visoko 5. mjesto u konkurenciji od 30 klubova iz cijele RH, te uz već spomenuto 3. mjesto u MTB maratonu zapečatio najuspješniju sezonu do sada!

Što se tiče pojedinačnog poretka rezultati su također odlični:
Alen Tomašev ove sezone natjecao se u najjačoj kategoriji Elite i sezonu završio na visokom 6. mjestu. Posebno treba istaknuti odličan rezultat našeg novog i najmlađeg člana Frane Medića koji je u svojoj prvoj natjecateljskoj sezoni u kategoriji U13 osvojio 5. mjesto.
Marko Marčelja u jakoj konkurenciji Veterana B sezonu završava na odličnom 2. mjestu, baš kao i njegov imenjak Marko Jerković koji se natjecao u kategoriji SPORT i također sezonu završio na 2. mjestu. Gršo Mataija apsolutni je pobjednik u Veteranima D u svim disciplinama, dok je Saša Mureta u istoj kategoriji sezonu završio na 3. mjestu. Milan Vrban Roško u konkurenciji Veterani C osvojio je 2. mjesto, s tim da je odvozio samo 3 utrke u kalendaru i pobjedio na svakoj od njih.
Goran Balenović (Veteran A) završio je na 10. mjestu ukupnog poretka, dok se Marko Velepič i Davor Pavušek (oba Veterani B) prate na 13. i 14. mjestu.

Ukupni poredak (pojedinačno)

http://www.hbs.hr/…/XCO-HR-Kup-2016-FINALNO-%E2%80%93-POJED…

Ukupni poredak (klupski)

http://www.hbs.hr/…/XCO-HR-Kup-2016-FINLANO-%E2%80%93-KLUBO…

Čestitke svima koji su se borili da bi postigli ove odlične rezultate i plasirali BKC u sam vrh brdskog biciklizma u Hrvatskoj, ali i čestitke našoj Upravi koja je sve to poticala i omogućila da se ostvari.
Hvala Grad Crikvenica i TZ Crikvenica - Croatia i svim sponzorima i donatorima Addiko Bank Hrvatska Senator Casino Crikvenica Njivice Hotels & Camp Resort Keindl Sport - bicikli Trgovina-servis GIRO Eko - Murvica, Izgradnja Crikvenica, Milman kava - Crikvenica, Vatrogasci Crikvenica,Dvd-bribir Bribir, Vinodolska općina, Građevinski iskopi "Neno", "Mavrić", "Crnić", Građevinska mehanizacija Pavličević Milan, Adrias d.o.o., TIM-AS d.o.o. Crikvenica.



Dokumenti:

          


GALERIJA: