Završilo xco prvenstvo RH za 2017.g
Utrkom u Grožnjanu, popularno zvanom 'Izgubljena ovca' završilo je i ovgodišnje XCO prvensto RH. Na utrci je nastupilo sedam naših natjecatelja koji su se natjecali u kategorijama Master D, Master B, Početnici U13 i Rekreativci.
Što se same sezone tiče, osvojili smo četiri odličja u tri kategorije i to redom; Gršo Mataija 1. mjesto u kategoriji Master D, Saša Mureta 3. mjesto u kategoriji Master D, Milan Vrban 3. mjesto u kategoriji Master C te Frane Medić 3. mjesto u kategoriji Početnici U13. Svakako vrijedi istaći tešku povredu naših slavljenika Frane Medića (lom ključne kosti) i Saše Murete (lom lakta lijeve ruke) koji su tome unatoč sezonu okončali na pobjedničkom postolju. Za svaku pohvalu. Završetkom XCO kupa sezona za naše natjecatelje još nije okončana. Ostaju nam još dvije utrke za maraton kup, Terra Magica i Parenzana, a Terra je ujedno i Nacionalno prvenstvo RH u maratonu za 2017.g. U poretku za maraton kup klub trenutno stoji veoma dobro na visokom 5.-om mjestu sa određenim šansama da sezonu završimo na postolju, odnosno 3. mjestu, ali prvo treba skočiti pa reći 'hop'!!. :) 
U svakom slučaju, već sada možemo reći da je i ovo jedna od uspješnih natjecateljskih sezona. Na kraju, valja poimenice spomenuti natjecatelje koji su branili boje kluba u 2017.g:
Marko Marčelja, Davor Pavušek, Marko Velepič (Master B) Goran Balenović (Master A), Mataija Gršo i Saša Mureta (Master D), Milan Vrban (Master C), Alen Tomašev (Elite), Marko Jerković (Sport), Dario Kovač (Sport), Dragan Sladonja ,Tibor Tramišak, Šandl Robert (Rekreativac), Lovro Marčelja i Frane Medić (Početnici U13). Bravo svima!


Dokumenti:

          


GALERIJA: