Uspješno održana 20. biciklijada "Panorama Vinodola"
Jubilarno 20. izdanje Biciklijade “Panorama Vinodola” privuklo je rekordan broj sudionika. Od Trga Stjepana Radića do ljepota Vinodola i natrag do glavnog crikveničkog trga pedaliralo je 170 biciklista.

Uz domaće bicikliste, stigli su i Slovenci. Jedan dio trasa je išla istim putem, a potom su se sportaši odvojili i prešli 35 kilometara dok su rekreativci pedalirali 20 kilometra. Sportaši su se sa Dubračine popeli na Grižane i Bribir, stigli preko Barbare do Novog Vinodolskog i spustili se u centar preko Zoričića odnosno preko Kotora. Obiteljska ruta je bila puno jednostavnija. Od Crikvenice do Tribaljskog jezera i natrag. Veseli  nas odaziv velikog broja djece koja nisu ni u školu krenula. Rekreativna trasa uistinu je u dobrom dijelu bila obiteljska jer su se na bicikle popele cijele obitelji. Sudionici rekreativne trase ostali su oduševljeni stazom uz Dubračinu koja vodi do Tribaljskog jezera. Više ne moramo voziti do Triblja cestom, ovo je uživanje, komentirali su biciklisti koji znaju voziti Vinodolom. Na biciklijadi su sudjelovali i električni bicikli crikveničke firme ElBike koja nudi izlete Vinodolom električnim biciklima. Izgubljena energija nadoknadila se batudom koju je za natjecatelje pripremio Tunar Selce.

Pokrovitelji su Grad Crikvenica, TZ Grada Crikvenice, Auto Marketing, Hoteli Njivice, Tunar Beach & Bar & Bistro, El bike Crikvenica, Senator Casino i Eko-Murvica.Smrtovnice
OsmrtniceDokumenti:

          


GALERIJA: